Zakelijke diensten

Ondernemen gaat over kansen zien en ze benutten. Start u net als ondernemer? Dan komt er veel op u af. Ziet u uw onderneming al een tijd groeien, dan weet u dat dit niet zonder tegenslagen gaat. Welkom Financiële Diensten geeft inzicht over de risico`s die u als ondernemer loopt. Daarbij adviseren wij welke oplossingen u hiervoor kunt inzetten om zo uw risico’s zo klein mogelijk te houden.

Welkom hoort graag wat uw doelen zijn en waar u heen wilt met uw bedrijf. U krijgt van ons een compleet en helder inzicht in mogelijke risico’s die uw groei kunnen belemmeren plus een afgemeten advies hoe u deze kunt ondervangen.

De markt is continu in beweging, uw onderneming dus ook. Bij Welkom Financiële Diensten stopt de dienstverlening niet bij het afsluiten van een pakket, daar begint het pas. Wij blijven met u mee denken en bespreken regelmatig waar u staat met uw zaak. Zo houdt Welkom al uw verzekeringen up-to-date en kunt u zich 100% focussen op uw klanten.

Wissel eens van gedachten over uw bedrijf met een mede-ondernemer die bovendien gespecialiseerd is in financiële dienstverlening voor bedrijven. Neem contact op met Welkom Financiële Diensten en laat ons weten welke risico’s spelen in uw branche.

 • Welkom Financiele Diensten
  Zakelijke Verzekeringen
  U kunt uw zaken nog zo goed op orde hebben, tegenslagen steken altijd de kop op wanneer het niet uitkomt. Weet u welke risico’s uw onderneming het hardst kunnen raken?
 • Welkom Financiele Diensten
  Aansprakelijkheidsverzekering
  Waar gewerkt wordt, gaat wel eens iets mis. Klanten kunnen u aansprakelijk stellen voor schade. Hoe dekt u zich in voor claims die hoger uitvallen dan uw bedrijf aankan?
 • Welkom Financiele Diensten
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  Wat als een opdrachtgever schade lijdt door het opvolgen van uw advies? Hoe dekt u zich in tegen verlies voor uw klant door een vergissing van één van uw medewerkers?
 • Welkom Financiele Diensten
  Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering
  Als u zaken doet, ontkomt u soms niet aan een conflict. Voor een professionele oplossing, heeft u een advocaat of juridisch adviseur nodig die het beste past bij uw bedrijf.
 • Welkom Financiele Diensten
  arbeidsongeschiktheidsverzekering
  Ziekte of ongelukken kunnen iedereen overkomen. Hoe blijft u al uw zakelijke én privélasten betalen als u arbeidsongeschikt raakt?
 • Welkom Financiele Diensten
  Schadeverzekeringen voor bedrijven
  Er zijn tal van calamiteiten die uw bedrijf lam kunnen leggen. Vaak zijn er meerdere verzekeringen nodig om alle schades te ondervangen. Hoe houdt u uw zaak draaiende?