Schadeverzekeringen voor bedrijven

Brand, storm, waterschade. Er zijn tal van calamiteiten die uw bedrijf lam kunnen leggen. Vaak zijn er in dit soort gevallen meerdere verzekeringen nodig om alle schades te ondervangen. Neem het voorbeeld van brand in uw gebouw, die ook uw voorraad en inventaris heeft aangetast. Hoe krijgt u uw zaak dan weer draaiende?

Een goede gebouwenverzekering is cruciaal voor schadeherstel zodat u en uw medewerkers weer veilig aan de slag kunnen. Dankzij de juiste roerende zaak- of inventarisverzekering kunt u voorraden, machines en PC’s snel vervangen. In de tussentijd dekt uw bedrijfsschadeverzekering het verlies van winst en vaste lasten.

Hierboven noemden wij slechts de basisverzekeringen. Met een groeiend aantal voorschriften worden bijvoorbeeld milieuschadeverzekeringen steeds belangrijker. En hoe verzekert u een wagenpark op de juiste manier? Welkom Financiële Diensten maakt u wegwijs en helpt u aan een compleet pakket voor alle mogelijke schades.

Laat ons weten hoe uw bedrijf in elkaar steekt en welke goederen u levert. Welkom Financiële Diensten geeft u een helder inzicht in mogelijke risico’s en met welke verzekeringen u zich indekt. Welkom maakt een volledig pakket op maat voor uw onderneming. Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.