Ziektekostenverzekering

Gezondheid gaat voor alles, maar een goede verzekering hoeft niet ongezond voor uw portemonnee te zijn. Dankzij onze onafhankelijkheid bekijken wij alle opties met uw persoonlijke situatie als uitgangspunt.

Welkom Financiele Diensten
Welkom Financiele Diensten

Elk jaar, rond november, begint het weer. Zorgverzekeraars doen er in de laatste maanden alles aan om nieuwe klanten aan zich te binden voor een vol nieuw jaar. Talloze vergelijkingssites proberen u op slimme manieren te overtuigen dé zorgverzekering voor de laagste premie via hén af te sluiten. Laat u niet gek maken!

Welkom Financiële Diensten adviseert nadrukkelijk: bespaar nooit op uw zorgverzekering! Onvolledige dekking voor ziektekosten kan voor grote financiële risico’s zorgen, niet alleen voor uzelf maar ook als u kinderen onder de 18 heeft. Gezondheid gaat voor alles, hoewel een goede verzekering niet ongezond voor uw portemonnee hoeft te zijn.

Ook op het gebied van ziektekostenverzekeringen is onafhankelijkheid onze grootste kracht. Hierdoor kunnen we alle opties bekijken, met uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. We leggen bijvoorbeeld graag uit wat de verschillen zijn tussen budget-, natura- en restitutiepolissen en welke variant het beste bij u past. Bel voor advies!