Overlijden en Verzekeringen

Voor de meeste mensen is een overlijden de meest ingrijpende gebeurtenis denkbaar. Naast het intense verdriet, zijn de veranderingen voor uw huishouden en de gevolgen voor uw familie drastisch.

Uitvaartverzekering

Voor de meeste mensen is een overlijden de meest ingrijpende gebeurtenis denkbaar. Naast het intense verdriet van nabestaanden, zijn de veranderingen voor uw huishouden en de gevolgen voor de toekomst van uw familie drastisch. U moet er toch niet aan denken dat hun financiële zekerheid of onderdak op het spel komen te staan?

Een overlijdensrisicoverzekering geeft u de zekerheid dat de hypotheek voor uw droomhuis wordt terugbetaald, zelfs als u voor het aflopen van de looptijd overlijdt. De belangrijkste zekerheid voor u is dat uw kinderen en echtgenote of echtgenoot er zonder zorgen kunnen blijven wonen, ook als u er niet meer voor hen bent.

Kerngezond en in de kracht van uw leven? Vaak is een overlijdensrisicoverzekering verplicht bij een hypotheek. Maar denk ook aan de opbouw van genoeg geld voor de studie van uw kinderen of de alimentatie-betalingsverplichting van uw ex-partner die weg kan vallen door overlijden.

Wilt u weten welke vorm het beste past bij uw situatie? Neem dan contact op met Welkom Financiële Diensten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.