Uitvaartverzekering

Bij een overlijden kan er in één klap enorm veel op nabestaanden af komen. Stel dat u zelf komt te overlijden, hoe heeft u het dan geregeld voor uw familie en geliefden?

Uitvaartverzekering
Welkom Financiele Diensten

Bij een overlijden kan er in één klap enorm veel op nabestaanden af komen. Vaak staan er tal van uitvaartondernemers klaar om u te helpen met de organisatie van een passend afscheid, geheel volgens de wensen van de overledene. Maar stel dat u zelf komt te overlijden, hoe heeft u het dan geregeld voor uw familie en geliefden?

Uw nabestaanden verdienen het om hun verlies te verwerken, zonder onverwacht te worden geconfronteerd met kosten voor de uitvaart. Bespreek het eens. Wilt u dat alles geregeld wordt voor uw familie of geliefden? Of ligt er al een plan voor hen klaar en is uitkering van het verzekerde bedrag voldoende?

Het kan lastig zijn dit hoe dan ook onvermijdelijke onderwerp van een zakelijke en financiële kant te bekijken. Welkom Financiële Diensten helpt u daarmee en kan u kosteloos in contact brengen met een zorgconsulent. Legt u het eens voor via de mogelijkheden op de contactpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.