Particuliere Diensten

Particuliere diensten

Een huis kopen, de inrichting bepalen, meubels uitzoeken en een auto voor de deur waar ook nog mee gereisd moet worden. Verbouwing, spelende kinderen en uiteindelijk op avontuur op onbekend terrein. Wat als er iets misgaat, als er schade ontstaat of erger? Lekker leven betekent zekerheden creëren, maar waar te beginnen?

Bij Welkom Financiële Diensten bent u aan het juiste adres voor totaaloplossingen op het gebied van wonen, leven en reizen. Wij stellen graag complete pakketten voor u samen, perfect afgestemd op uw situatie. Dan hoeft u alleen nog maar na te denken over de kleur van uw hoekbank of de bestemming van uw vakantie.

 • Hypotheken
  Uw eerste huis, groter wonen of een scherpere financiering? Welkom Financiële Diensten begeleidt het hele hypotheektraject. Met uw wensen als uitgangspunt en helder en transparant advies bij elke stap.
 • Gesprek Hypotheekadvies Welkom FD
  Arbeidsongeschikt-Werkloos
  Elke lening brengt verplichtingen met zich mee. De aflossing en looptijd worden gebaseerd op uw situatie op het moment dat u ze aangaat, maar wat als uw leven ineens verandert? Welkomfd zorgt voor een passende oplossing.
 • Overlijden en Verzekeringen
  Voor de meeste mensen is een overlijden de meest ingrijpende gebeurtenis denkbaar. Naast het intense verdriet, zijn de veranderingen voor uw huishouden en de gevolgen voor uw familie drastisch.
 • Welkom Financiele Diensten
  Schade- en Reisverzekeringen
  Welkom Financiële Diensten schept overzicht op de beste verzekeringen voor uw persoonlijke situatie en waar u meer kunt besparen. Nooit meer onaangename verassingen en nergens dubbele premie voor dezelfde dekking.
 • Welkom Financiele Diensten
  Uitvaartverzekering
  Bij een overlijden kan er in één klap enorm veel op nabestaanden af komen. Stel dat u zelf komt te overlijden, hoe heeft u het dan geregeld voor uw familie en geliefden?
 • Ziektekostenverzekering
  Gezondheid gaat voor alles, maar een goede verzekering hoeft niet ongezond voor uw portemonnee te zijn. Dankzij onze onafhankelijkheid bekijken wij alle opties met uw persoonlijke situatie als uitgangspunt.