Geschiedenis

Geschiedenis van Welkom Financiële Diensten

Bij Welkom Financiële Diensten kunt u vertrouwen op grondige kennis en ervaring. Wij timmeren al ruim tien jaar aan de weg als hypotheekspecialist en als tussenpersoon voor alle verzekeringen zowel particulier als zakelijk. ‘Welkom Financiële Diensten’ spreekt voor zich, de naam kent echter ook een historie en heeft een betekenis.

In 2006 werkt Skip Smit, de oprichter en eigenaar van Welkom Financiële Diensten, bij een specialistische hypotheekverstrekker. Deze bood hypotheken aan mensen die elders werden afgewezen vanwege hun financiële verleden. Eén van die hypotheken was genaamd Welqom. Deze hypotheek was uniek in de hypotheekmarkt omdat deze een oplossing bood aan particulieren die ergens anders geen of moeilijk een hypotheek konden krijgen. De klant was dus welkom! Nu, 10 jaar later, staat Skip Smit nog steeds achter dit concept en is dit één van de kernwaarden van het bedrijf. Hoe kan dit nu duidelijker gemaakt worden dan door dit te verwerken in de bedrijfsnaam ‘Welkom Financiële Diensten’? Ook nu geldt dus nog steeds dat elke klant van harte welkom is. De deur staat voor u open!

Oplossingen bieden en mogelijkheden creëren voor iedere klant is de basis voor de onderneming. Op basis van deze missie koppelde Welkom Financiële Diensten - na de start als hypotheekspecialist - verzekeringen toe aan de dienstverlening. Zo is Welkom Financiële Diensten uitgegroeid tot een allround financiële dienstverlener, zowel zakelijk als particulier.

Welkom Financiële Diensten is een krachtenbundeling van ruime opgebouwde kennis, ervaring en prettige samenwerkingsverbanden met financiële specialisten. De kern van ons constante succes bent u, de klant. Alles wat u nodig heeft voor leven, werken en reizen zonder zorgen over risico’s is de rode draad bij alles wat wij doen.

Wat is uw verhaal? Vertel ons uw achtergrond als particulier of ondernemer. Dan krijgt u van ons een helder advies voor een zorgeloze toekomst. Lees hier hoe u Welkom Financiële Diensten bereikt.