Over ons

Over Welkom Financiële Diensten

Welkom Financiële Diensten levert de juiste hypotheek en verzekering voor iedereen. Zoekt u naar de optimale financiering voor uw droomhuis? Wilt u wonen, leven en reizen vrij van zorgen over schade of uw gezondheid? Focust u zich als ondernemer liever op kansen dan op risico’s? Wees dan welkom.

Als onafhankelijke financiële dienstverlener is Welkom Financiële Diensten uw spin-in-het-web binnen een netwerk van alle banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Bij ons rekent u op een vaste adviseur: één aanspreekpunt als gids midden in de wereld van verzekeringen, hypotheken en alles wat daarbij hoort.

Welkom Financiële Diensten staat u bij op elk belangrijk moment in uw leven. Van uw eerste auto, woning of bedrijf tot uw welverdiende vakantie of reis, wij nemen al uw zorgen en risico’s weg. Klop gerust bij ons aan voor een totaaloplossing op maat, gemaakt voor uw specifieke situatie. Een totaalpakket dat u als gegoten zit.

Visie & Missie

Welkom gelooft dat financiële dienstverlening kan bijdragen aan een betere toekomst voor mens en natuur. Wat ons betreft is uw geld alleen op het juiste adres bij banken en verzekeraars die respect hebben voor aspecten die onze wereld zo lang mogelijk leefbaar houden, zoals het klimaat, mensenrechten en dierenwelzijn.

Welkom biedt u niet alleen de meest scherpe hypotheekrente of verzekering, maar kijkt ook naar de meest duurzame oplossing. Ook hier houden wij rekening mee in ons advies. De keuze blijft aan u, Welkom Financiële Diensten voorziet u hoe dan ook van helder advies.

Nader kennis maken? Uw adviseur staat voor u klaar. Vertel ons over uw situatie en wensen, dan beloven wij u een passende totaaloplossing met helder advies. Hier leest u hoe u Welkom Financiële Diensten bereikt.

Skip Smit

Skip Smit is gehuwd met Melissa Sumi en samen zijn ze de trotse ouders van twee prachtige kinderen.

Skip startte zijn carrière in Amsterdam als assistent-manager en is later shopmanager geworden van een telefoon- en internetzaak.
Na daar met veel plezier te hebben gewerkt en zijn opleiding bouwkunde te hebben afgerond, besloot hij de woning- en hypotheekmarkt in te duiken.

ELQ Hypotheken was zijn eerste werkgever in de financiële sector.
Vanwege de financiële crisis van 2008 stopten de commerciële activiteiten bij ELQ Hypotheken en koos hij ervoor een volgende stap te nemen in zijn loopbaan.
Met veel enthousiasme heeft Skip voor RVS gewerkt en heeft zich kunnen opleiden tot allround financieel adviseur.
Een aantal jaren later besloot hij zijn eigen hypotheek- en verzekeringsbedrijf te starten: Welkom Financiële Diensten.

Skip verzorgt zelf alle adviezen en bemiddelingszaken omtrent hypotheken en alle denkbare verzekeringen binnen Welkom.

In zijn vrije tijd sport hij graag en heeft een voorliefde voor muziek.

Zijn motto is: "Wees je woord en doe wat je zegt."

Melissa Menezes Santos Sumi

Melissa is geboren in het zonnige São Paulo te Brazilië en is getrouwd met Skip Smit, eigenaar van Welkom Financiële Diensten.
Samen zijn ze de trotse ouders van twee prachtige kinderen.

Na haar studie in Brazilië tot fysiotherapeute, is ze voor de liefde in 2014 naar Nederland geëmigreerd.
Hier heeft ze haar eerste periode voor een glastuinbouwbedrijf gewerkt en was na vier jaar toe aan een nieuwe uitdaging.
In 2018 startte ze haar werkzaamheden voor Welkom Financiële Diensten.
Inmiddels is zij doorgegroeid tot een ijzersterke officemanager en is ze verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken binnen Welkom.

In haar vrije tijd geniet ze van de kinderen, kijkt graag een goede televisieserie en kookt ze met plezier.

Door haar energieke toewijding is ze niet weg te denken uit het bedrijf.

Deel uw klacht met Welkom Financiële Diensten

Welkom Financiële Diensten streeft continu naar de beste dienstverlening en heldere adviezen. Daarom horen wij ook graag van u als u minder tevreden bent dan wij hopen. Onvolledige informatie en misverstanden kunnen vervelende situaties en financiële risico’s opleveren. Bel of mail ons dus gerust als u ergens tegenaan loopt.

Mocht u er telefonisch of per mail niet met ons uitkomen, dan volgen wij een officiële klachtenprocedure. In dit geval dient u uw klacht schriftelijk in en reageren wij binnen gestelde termijn(en). Als de afhandeling alsnog spaak loopt, dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijk klachteninstituut, Kifid, die een definitieve uitspraak doet.

Zodra wij met u in gesprek zijn, kijken we naar een passende oplossing voor u. We doen er alles aan u een zorgeloos gevoel te geven, deze focus maakt ons scherp als financiële dienstverlener. Zo maakt uw klacht onze communicatie duidelijker. Alle informatie over onze klachtenprocedure vindt u in deze bijlage.

Dienstverleningsdocumenten

 

Klachtenformulier
Vermogenbeheer
Risico’s afdekken