Over ons

Over Welkom Financiële Diensten

Welkom Financiële Diensten levert de juiste hypotheek en verzekering voor iedereen. Zoekt u naar de optimale financiering voor uw droomhuis? Wilt u wonen, leven en reizen vrij van zorgen over schade of uw gezondheid? Focust u zich als ondernemer liever op kansen dan op risico’s? Wees dan welkom.

Als onafhankelijke financiële dienstverlener is Welkom Financiële Diensten uw spin-in-het-web binnen een netwerk van alle banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Bij ons rekent u op een vaste adviseur: één aanspreekpunt als gids midden in de wereld van verzekeringen, hypotheken en alles wat daarbij hoort.

Welkom Financiële Diensten staat u bij op elk belangrijk moment in uw leven. Van uw eerste auto, woning of bedrijf tot uw welverdiende vakantie of reis, wij nemen al uw zorgen en risico’s weg. Klop gerust bij ons aan voor een totaaloplossing op maat, gemaakt voor uw specifieke situatie. Een totaalpakket dat u als gegoten zit.

Visie & Missie

Welkom gelooft dat financiële dienstverlening kan bijdragen aan een betere toekomst voor mens en natuur. Wat ons betreft is uw geld alleen op het juiste adres bij banken en verzekeraars die respect hebben voor aspecten die onze wereld zo lang mogelijk leefbaar houden, zoals het klimaat, mensenrechten en dierenwelzijn.

Welkom biedt u niet alleen de meest scherpe hypotheekrente of verzekering, maar kijkt ook naar de meest duurzame oplossing. Ook hier houden wij rekening mee in ons advies. De keuze blijft aan u, Welkom Financiële Diensten voorziet u hoe dan ook van helder advies.

Nader kennis maken? Uw adviseur staat voor u klaar. Vertel ons over uw situatie en wensen, dan beloven wij u een passende totaaloplossing met helder advies. Hier leest u hoe u Welkom Financiële Diensten bereikt.

Deel uw klacht met Welkom Financiële Diensten

Welkom Financiële Diensten streeft continu naar de beste dienstverlening en heldere adviezen. Daarom horen wij ook graag van u als u minder tevreden bent dan wij hopen. Onvolledige informatie en misverstanden kunnen vervelende situaties en financiële risico’s opleveren. Bel of mail ons dus gerust als u ergens tegenaan loopt.

Mocht u er telefonisch of per mail niet met ons uitkomen, dan volgen wij een officiële klachtenprocedure. In dit geval dient u uw klacht schriftelijk in en reageren wij binnen gestelde termijn(en). Als de afhandeling alsnog spaak loopt, dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijk klachteninstituut, Kifid, die een definitieve uitspraak doet.

Zodra wij met u in gesprek zijn, kijken we naar een passende oplossing voor u. We doen er alles aan u een zorgeloos gevoel te geven, deze focus maakt ons scherp als financiële dienstverlener. Zo maakt uw klacht onze communicatie duidelijker. Alle informatie over onze klachtenprocedure vindt u in deze bijlage.

Dienstverleningsdocumenten

 

Klachtenformulier
Vermogenbeheer
Risico’s afdekken