Hypotheken

Uw eerste huis, groter wonen of een scherpere financiering? Welkom Financiële Diensten begeleidt het hele hypotheektraject. Met uw wensen als uitgangspunt en helder en transparant advies bij elke stap.

Of u nu uw eerste huis koopt, groter wilt wonen of een scherpere financiering zoekt, Welkom Financiële Diensten is uw hypotheekspecialist. Door onze jarenlange ervaring bent u zeker van de hypotheek die het beste bij u past. Wij garanderen u de scherpste rentetarieven dankzij onze samenwerking met gerenommeerde banken en verzekeraars.

Ook op het gebied van hypotheken kan Welkom u alles uit handen nemen. Wij begeleiden het hele hypotheektraject: van oriëntatie tot het bezoek aan de notaris en van de taxatie tot en met de teruggaaf van de belasting. Uiteraard zijn uw wensen en wat u nodig heeft ons uitgangspunt. Bij elke stap adviseren wij u helder en transparant.

Heeft u uw droomhuis gezien? Of woont u daar al en zoekt u naar een aantrekkelijkere financiering? Laat het ons weten, dan bieden wij u onze scherpste mogelijkheden.