Arbeidsongeschikt-Werkloos

Elke lening brengt verplichtingen met zich mee. De aflossing en looptijd worden gebaseerd op uw situatie op het moment dat u ze aangaat, maar wat als uw leven ineens verandert? Welkomfd zorgt voor een passende oplossing.

Welkom Financiele Diensten

Elke lening brengt verplichtingen met zich mee. De aflossing en looptijd worden gebaseerd op uw situatie op het moment dat u ze aangaat, maar wat als uw leven ineens verandert? Bijvoorbeeld door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. In zo’n geval zorgt Welkom Financiële Diensten voor uw verplichtingen terwijl u uw leven weer op de rit krijgt.

Lenen kost geld. Vraag daarom advies aan Welkom Financiële Diensten voordat u een dergelijke verplichting aangaat. Heeft u al een lening, dan kijken wij graag met u mee om een beter voorstel te bieden.

Wilt u zekerder lenen of wenst u meer zekerheid bij de aflossing van uw lening? Vertel ons uw situatie, dan bieden wij u een duidelijk advies met concrete mogelijkheden. Kijk hier hoe u Welkom bereikt of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.