Blog

Gaat u naar Italië op Skivakantie?

Stel dat je er helemaal klaar voor ben om van een heerlijke skivakantie in Italië te gaan genieten, maar op de piste niet wordt toegelaten. De kans bestaat dat je zelfs een boete krijgt en je skipas wordt ingenomen! Dit kan gebeuren, op het moment dat je als bezoeker van een skipiste niet kan aantonen dat je verzekerd bent voor het aansprakelijkheidsrisico. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten.
(meer…)

Welkom bij Bos Sport

“Ik was 2 jaar toen ik begon met judo. Ik ging toen samen met papa, en als eerste leer je dan tuimelen. Ik ben inmiddels al negen jaar en heb mijn oranje band gehaald. Het is goed voor je zelfverdediging en je leert er goed vallen. Ook leer je nieuwe vrienden kennen, dat is erg leuk. Het is lekker sportief en de meesters en juffen zijn heel erg aardig en er zijn wedstrijden waar je beeldjes en medailles kan winnen.“ (meer…)

Borgtochtprovisie en kostengrenzen

Beste professional,

Per 1 januari 2019 gelden voor het verkrijgen van NHG nieuwe Voorwaarden & Normen. Het afgelopen ontwikkelden wij, samen met jullie, nieuwe proposities die aantrekkelijk kunnen zijn voor onze gezamenlijke klanten.

(meer…)

Ook de AVG is Welkom!

Welkom Financiële Diensten voldoet aan de AVG ook wel Algemene Verordening Gegevensbescherming of in het Engels GDPR General Data Protection Regulation. De AVG ie een privacywet die geldt voor de gehele Europese Unie. Door deze uniforme wet (de AVG) is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde wijze geregeld en gelden voor elke lidstaat dezelfde regels.

(meer…)